Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bloomberg: Ο Τσίπρας προετοιμάζεται για μία ακόμη κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή - Υπέρ του οι ανοικτές τράπεζες

Bloomberg: Ο Τσίπρας προετοιμάζεται για μία ακόμη κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή - Υπέρ του οι ανοικτές τράπεζες
Την τετάρτη αναμένεται η κρίσιμη ψηφοφορία επί των προαπαιτούμενων τα οποία περιλαμβάνουν την αύξηση του ΦΠΑ στου αγρότες
Οι τράπεζες στην Ελλάδα ανοίγουν και πάλι αύριο καθώς ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας ετοιμάζεται για μια ακόμη εβδομάδα κρίσιμων ψηφοφοριών στο κοινοβούλιο όπως υποστηρίζει το Bloomberg.
Το πρακτορείο αναφέρεται στις τράπεζες που μετά από τρις εβδομάδες θα μπορούν και πάλι να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες αν και τα capital controls θα παραμείνουν.
Παράλληλα, θα επαναλειτουργήσει και το ελληνικό χρηματιστήριο, υπογραμμίζει το δημοσίευμα, μετά από μεγάλο διάστημα μετά το τέλος της τραπεζικής αργίας.
«Ο έλληνας πρωθυπουργός συνεχίζει τις συζητήσεις του με την ευρωζώνη για την παροχή του τρίτου πακέτου με τους έλληνες βουλευτές να καλούνται αυτή τη βδομάδα να στηρίξουν για μια ακόμη φορά την κυβέρνησης» υπογραμμίζει το Bloomberg.
Την τετάρτη αναμένεται η κρίσιμη ψηφοφορία επί των προαπαιτούμενων τα οποία περιλαμβάνουν την αύξηση του ΦΠΑ στου αγρότες.
Ένα μέτρο που είχε βρεί σθεναρή αντίσταση μεταξύ των ακραίων αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πιθανότατα δεν θα αλλάξουν την αρνητική τους στάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης