Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Σαστισμένος» ο Γερμανός ΥΠΕΞ με τις δηλώσεις Trump ότι τον έπληξαν με μεθόδους των Ναζί

«Σαστισμένος» ο Γερμανός ΥΠΕΞ με τις δηλώσεις Trump ότι τον έπληξαν με μεθόδους των Ναζί
Χθες ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος κατήγγειλε τις «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με τις μυστικές επαφές που υποτίθεται είχε με την Μόσχα
«Σαστισμένος» δήλωσε σήμερα 12 Ιανουαρίου 2017 ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Frank-Walter Steinmeier, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Donald Trump περί ναζιστικών μεθόδων προπαγάνδας.
Ειδικότερα, χθες ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος κατήγγειλε τις «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με τις μυστικές επαφές που υποτίθεται είχε με την Μόσχα, σχολιάζοντας πως αποτελούν «πρακτικές της ναζιστικής Γερμανίας έκανε».
Στο περιθώριο μιας συνάντησης με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, ο κ. Steinmeier απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι «είναι το ίδιο σαστισμένος (με τους δημοσιογράφους) και δεν βρίσκεται σε θέση «να ερμηνεύσει αυτές τις δηλώσεις».
Επίσης, σημείωσε πως δεν μπορεί να αντιληφθεί, προς το παρόν, τις κεντρικές γραμμές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, καθώς όπως τόνισε δεν έχει «ακούσει παρά λέξεις-κλειδιά όπως παγκόσμια τάξη, οικονομική τάξη, ελεύθερες συναλλαγές, Σύροι και Μέση Ανατολή».
«Κάθε πρόεδρος πρέπει να βρίσκει το δικό του στυλ κι αυτό θα κάνει επίσης ο Πρόεδρος Trump, δεν πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα περιορίσει τα μηνύματα στο Twitter, εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να διατυπώσω ιδέες περί εξωτερικής πολιτικής σε 140 χαρακτήρες» πρόσθεσε ο κ. Steinmeier, αναφερόμενος στην προτίμηση του Ρεπουμπλικάνου για τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όπου τον ακολουθούν 19,6 εκατομμύρια χρήστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης