Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δεν κατέθεσε στη Βουλή για το πόρισμα Mueller ο υπουργός Δικαιοσύνης

ΗΠΑ: Δεν κατέθεσε στη Βουλή για το πόρισμα Mueller ο υπουργός Δικαιοσύνης
Δεν εμφανίστηκε στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, William Barr, για να καταθέσει σχετικά με την έκθεση του Robert Mueller
Δεν εμφανίστηκε σήμερα (2/5/2019) στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, William Barr, για να καταθέσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ο Barr ακύρωσε την προγραμματισμένη κατάθεσή του επειδή διαφώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής, τον Δημοκρατικό Jerrold Nadler, σχετικά με τον τρόπο που θα γινόταν η ακρόαση.
Οι Δημοκρατικοί εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να τον παραπέμψουν για περιφρόνηση του Κογκρέσου.
Ο Nadler είπε πάντως ότι θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί με τον Barr ώστε ο τελευταίος να παραδώσει στην Επιτροπή την πλήρη έκθεση του Mueller, χωρίς περικοπές.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι αν οι διαπραγματεύσεις αυτές δεν οδηγήσουν πουθενά, η επιτροπή θα προχωρήσει στην παραπομπή του υπουργού, προσθέτοντας ότι θα του δώσει περιθώριο λίγων ημερών ακόμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης