Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασήμαντα τα επιτεύγματα των Ουκρανών στο πεδίο της νίκης - Αυστρία: Βαριές απώλειες

Ασήμαντα τα επιτεύγματα των Ουκρανών στο πεδίο της νίκης - Αυστρία: Βαριές απώλειες
Ξεμένει από επιλογές όσον αφορά την αντεπίθεση της η Ουκρανία λέει η Washington Post
Σχετικά Άρθρα
Τα επιτεύγματα του ουκρανικού στρατού είναι ασήμαντα και η έλλειψη ισχυρής στήριξης από τη Δύση μεταφέρει την πρωτοβουλία στη Ρωσία υποστηρίζει ο Markus Reisner, συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της Αυστρίας.
«Θα πρέπει να είναι ένα καμπανάκι ότι μετά από 117 ημέρες αντεπίθεσης, δεν έχει επιτευχθεί ούτε μια σημαντική επιτυχία» επισημαίνει μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handesblatt ο Αυστριακός στρατιωτικός.
«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταφέρει να διαπεράσουν ορισμένα τμήματα της ρωσικής αμυντικής γραμμής με δυσκολία και βαριές απώλειες.
Δεν έχουν σημειώσει σημαντικές νίκες» λέει ο Reisner, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι η Ουκρανία δεν λαμβάνει αρκετό στρατιωτικό εξοπλισμό και ότι η έλλειψη ενός αποτελεσματικού συστήματος αεράμυνας καθιστά την κρίσιμη υποδομή της εύκολο στόχο για τον ρωσικό στρατό.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Washingnton Post, η οποία αναφέρει ότι η Ουκρανία φαίνεται να ξεμένει από επιλογές όσον αφορά την αντεπίθεση της.
Βάσει του δημοσιεύματος η αποτυχία αυτή μπορεί να σημαίνει ότι η σύγκρουση οδηγείται σε αδιέξοδο, γεγονός που ενδεχομένως να εξασθενήσει τη διεθνή στήριξη στο Κίεβο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης