Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βαρβαρέσος: Εγκρίθηκε η παράταση ολοκλήρωσης διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων

Βαρβαρέσος: Εγκρίθηκε η παράταση ολοκλήρωσης διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων
Επίκειται αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας από τις δανείστριες τράπεζες
Την έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης της παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης επιχειρηματικών επενδυτικών σχεδίων ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Βαρβαρέσος, η οποία σημειώνει ότι επίκειται αναδιάρθρωση του δανεισμού της από τις δανείστριες τράπεζες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια των παραπάνω εξελίξεων, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην από 11.12.2014 συνεδρίασή του, εξέτασε τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στο ενημερωτικό δελτίο που εκδόθηκε την 18.06.2013 για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2.061.015,90 ευρώ, καθώς και στο συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου που εκδόθηκε την 23.12.2013, αναφορικά με τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση α) του Επιχειρηματικού Σχεδίου Αναδιάρθρωσης (αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού και αποπληρωμή μακροπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού) και β) για κεφάλαιο κίνησης.
Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω, το δ.σ. της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στην πρώτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί, την έγκριση παράτασης της ολοκλήρωσης της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων έως το τέλος του 2016.
Επίσης, η εταιρεία ενημερώνει ότι έχει ήδη προκαταβάλει από τα τέλη Νοεμβρίου 100.000 ευρώ για απόκτηση μηχανολογικού εξοπλισμού, που εντάσσεται στο ανωτέρω πρόγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης