Face to Face

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο BN Sports για τον όμιλο του Ολυμπιακού: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός περνάει – Τι να προσέξει με Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ»

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο BN Sports για τον όμιλο του Ολυμπιακού: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός περνάει – Τι να προσέξει με Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ»

Ο Έλληνας μπακ μίλησε στο BN Sports και σκιαγράφησε τις δύο εκ των τριών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Οι δυσκολίες με την Φενέρμπαχτσε και το κεφάλαιο Αντβέρπ.

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρισκόταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας όμως η κληρωτίδα του Europa League, του έπαιξε περίεργα παιχνίδια και τον έβαλε σε έναν όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ. Τρεις ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια για τους «ερυθρολεύκους» αλλά ούτε και βατοί αντίπαλοι.

Ουσιαστικά, ένας σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στα ίσια, κάτι που υποστηρίζει ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο Έλληνας μπακ μίλησε αποκλειστικά στο «BN Sports» για τις Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ, τις οποίες αντιμετώπισε πρόσφατα στην καριέρα του.

Κόντρα στην πρώτη, έπαιξε πέρσι με τα χρώματα της Χαταϊσπόρ ενώ επί της δεύτερης, με την φανέλα της Μουσκρόν το 2018/19. Μάλιστα, με τον τουρκικό σύλλογο είχε μοιράσει και μία ασίστ στην ήττα της, τότε ομάδας του, με 2-1. Ο ίδιος, σκιαγράφησε τις δύο ομάδες, «δείχνοντας» στους Πειραιώτες τα δυνατά αλλά και τα αδύναμά τους σημεία.

  • Πως θεωρείς την κλήρωση του Ολυμπιακού για το Europa League;

«Θεωρώ ότι ένας σοβαρός Ολυμπιακός θα μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση! Έχει δείξει την δυναμική του με τεράστιες νίκες στην Ευρώπη! Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσει στην Ευρώπη και να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα που τόσο έχει ανάγκη!»

  • Έχει αγωνιστεί κόντρα στις δύο από τρεις ομάδες. Αρχικά, πες μας για την Φενέρμπαχτσε που αντιμετώπισες πέρσι. Τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια μεγάλη ομάδα και η φανέλα έχει ένα βάρος κάτι το οποίο την κάνει αξιόμαχη αντίπαλο έτσι και αλλιώς! Έχει πολλούς και καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις! Το δυνατό της σημείο είναι η επίθεση και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι στο 100% για να μην αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα

AlexandrosKatranis.jpg

  • Είχες κάνει και μία ασίστ. Θεωρείς πως πρέπει να την χτυπήσει από τα πλάγια ο Ολυμπιακός; Και γενικά ποια είναι τα αδύναμά της σημεία;

«Συνηθισμένη από το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει στην Τουρκία έχοντας μεγάλα ποσοστά κατοχής μπάλας κάτι που θα την δυσκολέψει και νομίζω αυτό θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να πάρει αυτός τον έλεγχο του παιχνιδιού και να την βάλει σε θέση άμυνας κάτι που δεν έχει συνηθίσει να κάνει και σίγουρα δεν θα της αρέσει»

  • Ο ποδοσφαιριστής που πρέπει να προσέξει;

«Σίγουρα η παρουσία ενός  παίχτη σαν τον Οζίλ είναι αξιοπρόσεκτη αλλά μεσοεπιθετικά θέλουν μεγάλη προσοχή όλοι οι παίχτες! Είναι ομάδα δουλεμένη που τουλάχιστον μέχρι πέρυσι έβγαζε αρκετούς αυτοματισμούς!»

DypkkzWX0AEhcWZ.jpg

  • Έχει αγωνιστεί και κόντρα στην Αντβέρπ αλλά το 2018. Σαν ομάδα και φιλοσοφία τι συνάντησες τότε;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που αντιμετώπισα την Αντβέρπ! Γενικά είναι υπολογίσιμη δύναμη στο Βέλγιο και πέρυσι έκανε μια τρομερή χρόνια! Μπορεί φέτος να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά αλλά πιστεύω κυρίως στην Ευρώπη θα είναι ένας αντίπαλος που θα δημιουργήσει πονοκεφάλους»

  • Από τότε, κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο ρόστερ της Αντβέρπ και θα συναντήσει ο Ολυμπιακός είναι οι Ζε και Μπούτα. Ταυτόχρονα, θα αντιμετωπίσει και τον Ναϊνγκολάν. Τι πρέπει να προσέξει από αυτούς τους ποδοσφαιριστές;

«Στο ρόστερ υπάρχουν παίχτες που μπορεί να μην μας είναι γνωστοί αλλά σίγουρα είναι καλοί και ποιοτική ομάδα! Στο Βέλγιο πολλά παιχνίδια της ξεφεύγουν στο σκορ αλλά νομίζω αυτό θα αλλάξει στην Ευρώπη! Θα παρουσιάσει πιο σφιχτή σαν ομάδα!

Αλλά όπως είπα και στην αρχή ένας Ολυμπιακός σοβαρός με 100% συγκέντρωση μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και να συνεχίσει στην διοργάνωση!»


Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης