Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χτύπημα κάτω από τη μέση από την Nancy Pelosi στον Biden – «Δείξε ότι μπορείς να νικήσεις… απειλείς τη σταθερότητα των Δημοκρατικών»

Χτύπημα κάτω από τη μέση από την Nancy Pelosi στον Biden – «Δείξε ότι μπορείς να νικήσεις… απειλείς τη σταθερότητα των Δημοκρατικών»
Καμία από τις πηγές του CNN δεν ανέφερε εάν η Pelosi είπε στον Biden σε αυτή τη συνομιλία ότι πιστεύει ότι ο πρόεδρος πρέπει να εγκαταλείψει την κούρσα του 2024
Έντονη ήταν συνομιλία που είχαν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών Nancy Pelosi και ο Πρόεδρος Joe Biden, σχετικά με τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, που προφανώς διέρρευσαν από την πλευρά της Pelosi, οι δύο τους φέρεται να είχαν ένα έντονο τηλεφώνημα πρόσφατα.
Η Pelosi είπε κατηγορηματικά στον Biden ότι εάν συνεχίσει να επιδιώκει μια δεύτερη προεδρική θητεία, θα μπορούσε να βλάψει την προσπάθεια του Δημοκρατικού Κόμματος να ανακαταλάβει τη Βουλή τον Νοέμβριο και ακόμη και να κάνει χάσει τη Γερουσία, με την ίδια να λέει στον Biden ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον πρώην πρόεδρο Donald Trump.
Ο Biden λέγεται ότι στη συνέχεια έγινε αμυντικός, δηλώνοντας ότι έχει δει δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι μπορεί να κερδίσει, με την Pelosi να ζητά από έναν σύμβουλο του Biden να συμμετάσχει στην κλήση και να της δείξει αυτές τις δημοσκοπήσεις.

Η όχι και τόσο ιδιωτική συνομιλία

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Pelosi είπε «ιδιωτικά» στον Joe Biden σε μια πρόσφατη συνομιλία ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να νικήσει τον Donald Trump.
Κάποια στιγμή, η Pelosi ζήτησε από τον Mike Donilon, επί μακρόν σύμβουλο του Biden, να μπει στη γραμμή για να μιλήσει για τα δεδομένα.
Αυτό το τηλεφώνημα θα σηματοδοτούσε τη δεύτερη γνωστή συνομιλία μεταξύ της βουλευτή από την Καλιφόρνια και του Biden μετά το καταστροφικό debate του προέδρου στις 27 Ιουνίου.
Αν και η ακριβής ημερομηνία της συνομιλίας δεν ήταν σαφής, μια πηγή του CNN την περιέγραψε ότι ήταν μέσα στην τελευταία εβδομάδα.
Η Pelosi και ο Biden μίλησαν επίσης στις αρχές Ιουλίου.
Καμία από τις πηγές δεν ανέφερε εάν η Pelosi είπε στον Biden σε αυτή τη συνομιλία ότι πιστεύει ότι ο πρόεδρος πρέπει να εγκαταλείψει την κούρσα του 2024.
Η Pelosi πέρασε τις εβδομάδες μετά τη συζήτηση ακούγοντας τις ανησυχίες των συναδέλφων της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης