Τελευταία Νέα
old

Επιστρέφουν στην ελληνική αγορά τα καταστήματα Expert

Επιστρέφουν στην ελληνική αγορά τα καταστήματα Expert
Η νέα οργάνωση Expert στην Ελλάδα αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία 10 πρώην ιδιοκτητών καταστημάτων Expert, οι οποίοι ίδρυσαν την Εμποροβιομηχανική ΑΕΒΕ
Στην ελληνική αγορά επιστρέφει μετά από μικρή απουσία ο ευρωπαϊκός όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Expert, στο πλαίσιο της τροχιάς ανάπτυξής του σε όλη την Ευρώπη.
Η νέα οργάνωση Expert στην Ελλάδα αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία 10 πρώην ιδιοκτητών καταστημάτων Expert, οι οποίοι, έχοντας σήμερα ενώσει τις δυνάμεις τους, ίδρυσαν την Εμποροβιομηχανική ΑΕΒΕ.
Σε πρώτη φάση, λειτουργούν στην ελληνική αγορά 14 καταστήματα Expert - επτά στην Αθήνα και από ένα σε Αλιβέρι, Κέρκυρα, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Χαλκίδα και Χανιά - ενώ στους μεσοπρόθεσμους στόχους είναι η ανάπτυξη του δικτύου, μέχρι το τέλος του 2014, με την προσθήκη 15-20 καταστημάτων franchise.
Επίσης, στους στόχους της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία κεντρικής τιμολόγησης και κεντρικού συστήματος πληρωμών, το 2015, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου της Εμποροβιομηχανικής ΑΕΒΕ, Κωνσταντίνου Γραμμένου, η εταιρεία, μέχρι το τέλος του 2015, θα αριθμεί γύρω στα 45 με 50 καταστήματα.
«Χαιρόμαστε που υποδεχόμαστε εκ νέου την Ελλάδα στον όμιλό μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Expert, Dieter Mathys. «Η Εμποροβιομηχανική ΑΕΒΕ εναρμονίζεται απόλυτα με τη στρατηγική του διεθνούς ομίλου Expert και την εστίασή μας στην εξειδικευμένη συμβουλευτική και άριστη εξυπηρέτηση στο σημείο πώλησης. Τα καταστήματα που συνθέτουν αυτήν τη στιγμή το δίκτυό μας στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους κερδοφόρες και υγιείς επιχειρήσεις, οι οποίες ήδη φέρουν το λογότυπο της Expert», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο κ. Γραμμένος τόνισε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προσελκύσουμε και άλλες επιτυχημένες επιχειρήσεις κάτω από την "ομπρέλα" του ομίλου Expert. Οι σχετικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης