Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ- Τα «κροκοδείλια δάκρυα» του Σαμαρά, ενώ δίνει εξετάσεις εθελόδουλης υποταγής στην κ. Μέρκελ

ΣΥΡΙΖΑ- Τα «κροκοδείλια δάκρυα» του Σαμαρά, ενώ δίνει εξετάσεις εθελόδουλης υποταγής στην κ. Μέρκελ
"Η κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία  να υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στα μνημόνια, με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό" καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Με σκληρό ύφος σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στην τελετή της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε.
Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» του Αντώνη Σαμαρά για τις θυσίες του ελληνικού λαού και για έλλειψη συγκεκριμένης πρότασης που να διασφαλίζει τους στόχους περί οικονομικής ανάκαμψης και εξόδου από την κρίση.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που οι ευρωπαϊκοί λαοί «στενάζουν υπό το καθεστώς των μνημονίων», η ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα θα έπρεπε να δώσει μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής συνοχής και σύγκρουσης με τις κυρίαρχες στρατηγικές επιλογές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο ο κ. Σαμαράς «εξακολουθεί να δίνει εξετάσεις εθελόδουλης υποταγής στην κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της».
«Η κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία  να υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στα μνημόνια, με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό, αλλά και για την Ευρώπη συνολικά. Αρνείται να αξιοποιήσει την οποιαδήποτε δυνατότητα που της παρουσιάζεται για να διαπραγματευτεί την αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, με τελευταίο παράδειγμα την έρευνα της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την τρόικα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης