Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα προκλητική παρέμβαση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου για την υπόθεση Μπαλτάκου και της Χρυσής Αυγής

Νέα προκλητική παρέμβαση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου για την υπόθεση Μπαλτάκου και της Χρυσής Αυγής
Πρέπει να γίνει πλήρης εφαρμογή των προβλεπομένων από τη νομοθεσία για την Χρυσή Αυγή τονίζει ο πρόεδρος του Κογρέσου
Με μια νέα προκλητική παρέμβαση ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραικού Κογκρέσου παρεμβαίνει στις ελληνικές εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις κατά τρόπο απαράδεκτο.
Προκαλεί εντύπωση που το εβραικό λόμπι αντί να εστιάζεται στο πως το Ισραήλ θα βρεθεί σε ειρήνη με τους Παλαιστινίους ασχολείται με τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Το Ισραήλ ακόμη δεν έχει τακτοποιήσει τα του οίκου του και ασχολείται με όλους τους άλλους....
Επίσης πως αποκτά τέτοιο δικαίωμα ένα λόμπι να παρεμβαίνει στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις....
Mε ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του World Jewish Congress, ο πρόεδρος του Κογκρέσου, Ronald Loder αναφέρεται στην υπόθεση του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου
.
Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου χαρακτήρισε «εξοργιστική» την περίπτωση του κ. Μπαλτάκου, ενώ κάλεσε τους Ευρωπαίους να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα «λόγω της αναμενόμενης ενίσχυσης των ρατσιστικών και αντισημιτικών κομμάτων στις ευρωεκλογές».
Μάλιστα επισήμανε χθες ότι η παραίτηση του Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι «οι Ευρωπαίοι χρειάζεται να θεσπίσουν μια κοινή πολιτική έναντι των νεοναζιστικών, ρατσιστικών και αντισημιτικών στοιχείων και να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιό που περιβάλλει αυτά τα κόμματα».
Όσο αφορά την Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «εάν οι κατηγορίες γίνουν δεκτές από το δικαστήριο και η Χρυσή Αυγή καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση, τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης εφαρμογή των προβλεπομένων από τη νομοθεσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης