Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα συνάντηση με Σαμαρά, Μητσοτάκη ζητά εντός της εβδομάδας ο Βενιζέλος – Στο επίκεντρο και πάλι η αξιολόγηση στο Δημόσιο

Νέα συνάντηση με Σαμαρά, Μητσοτάκη ζητά εντός της εβδομάδας ο Βενιζέλος – Στο επίκεντρο και πάλι η αξιολόγηση στο Δημόσιο
Παραμένουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης
Νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη φέρεται να ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αιτία της νέας συνάντησης αναφέρεται πως είναι οι αντιδράσεις που παραμένουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την αξιολόγηση στο Δημόσιο.
Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα είχε ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αφορμή την αξιολόγηση στο Δημόσιο, με τον κ. Μητσοτάκη να εξαπολύει αιχμές κατά του κ. Βενιζέλου για το «χαράτσι» στα ακίνητα και με το ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει τη «τζάμπα μαγκιά» και τα «Ζάππεια» που είχε τηρήσει η ΝΔ έχοντας στην προεδρία της τον κ. Σαμαρά.
Οι τόνοι της αντιπαράθεσης έπεσαν κατόπιν της συνάντησης των Σαμαρά – Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της.
Ωστόσο οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ για την αξιολόγηση στο Δημόσιο παραμένουν.
Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί σε νέα συνάντηση σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση που δεν θα τροφοδοτήσει έναν ακόμα γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των εταίρων.
Σημειώνεται πως σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συναντηθεί με τον Γκίκα Χαρδούβελη με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης