Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου - H. Fischer: «Αρωγός της Ελλάδας στην προσπάθεια εξόδου από το καθεστώς του μνημονίου η Αυστρία»

Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου - H. Fischer: «Αρωγός της Ελλάδας στην προσπάθεια εξόδου από το καθεστώς του μνημονίου η Αυστρία»
Η Αυστρία βαθύς και γνήσιος φίλος της Ελλάδας...
Την στήριξη της Αυστρίας στην προσπάθεια της Ελλάδας για την έξοδο από το μνημόνιο επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Αυστρίας, Η. Fischer.
«Με τον καλό του λόγο και τις κινήσεις του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Αυστρίας στηρίζει τη χώρα μας στην προσπάθειά της να βγει οριστικά από το καθεστώς του μνημονίου και την επιτήρηση της τρόικας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Fischer είναι «βαθύς και γνήσιος φίλος της Ελλάδας, αγαπάει τη χώρα μας και ξέρει τόσο τους ανθρώπους όσο και τα προβλήματα της χώρας», ο κ. Βενιζέλος τόνισε τη σημασία της «κοινής αντίληψης» - στη συγκεκριμένη συγκυρία «που είναι γεμάτη από προκλήσεις» - για τις εξελίξεις στα δυτικά Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή, η οποία αναπτύσσεται εντός «του πλαισίου της διεθνούς νομιμότητας και της κοινής ευρωπαϊκής θέσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης