Τελευταία Νέα
Πολιτική

Bild: Σε νέα Σύνοδο Κορυφής προσανατολίζονται οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Χάος με τους Ελληνες

tags :
Bild: Σε νέα Σύνοδο Κορυφής προσανατολίζονται οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Χάος με τους Ελληνες
Στάση αναμονής τηρεί και ο Λευκός Οίκος ο οποίος δεν έχει ακόμη αντιδράσει για την απόφαση της Ελλάδας να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα 
Νέες κινήσεις για την σύγκληση μιας ακόμη Συνόδου Κορυφής για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος αποκαλύπτει η γερμανική Bild επικαλούμενη ευρωπαίο ηγέτη ο οποίος αποκάλεσε «τρέλα αυτό που έκανε ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα».
«Παίζει για την φωτιά στο σπίτι του» κατέληξε λέγοντας ότι «το χρωστάμε στην Ελλάδα και στους Έλληνες να αντιδράσουμε, με φόντο την Σύνοδο Κορυφής» τονίζοντας οτι επικρατεί χάος με τους έλληνες.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι πολύ πιθανό η πρόταση να πέσει στο τραπέζι ακόμη και σήμερα Κυριακή 28/6 ενώ η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί θεωρείται μεγάλη καθώς βρίσκει τη σύμφωνη γνώμη πολλών ευρωπαίων ηγετών.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα οι κινήσεις των ευρωπαίων ηγετών θα καθορίσει η ομιλία του Α. Τσίπρα στη Βουλή (που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο).
Ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Jean Claude Juncker βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Merkel, τον Γάλλο Πρόεδρο, Hollande, τον Ιταλό Πρωθυπουργό, Renzi, και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Στάση αναμονής τηρεί και ο Λευκός Οίκος ο οποίος δεν έχει ακόμη αντιδράσει για την απόφαση της Ελλάδας να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα ενώ και το ΔΝΤ δεν σχολίασε τη νέα δήλωση Βαρουφάκη ότι δεν θα πληρωθεί η δόση προς το Ταμείο στις 30 Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης