Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι για όσα προσάπτει ο Παπακωνσταντίνου στον Θεοδωράκη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι για όσα προσάπτει ο Παπακωνσταντίνου στον Θεοδωράκη
Αφορμή για την ανακοίνωση ήταν όσα σχολίασε ο δημοσιογράφος για τις επαφές Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες
Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι κατηγορεί τον δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου για όσα είπε κατά του Σταύρου Θεοδωράκη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η σημερινή λάσπη εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής (Σκάι) από τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου δημοσιογράφο της Καθημερινής και κατά καιρούς πολιτευτή της “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” χρειάστηκε πολύ θράσος.
Ο κ.Παπακωνσταντίνου, όπως όλοι οι καλοβολεμένοι επαναστάτες των σαλονιών, αποκάλυψε “το σκοτεινό” ρόλο του Επικεφαλής του Ποταμιού!
Το ρεπορτάζ του δεν ήταν ακριβώς για πούλιντζερ αλλά ας το παρακολουθήσουμε: Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείπνησε πρόσφατα στις Βρυξέλλες με τέσσερις Ευρωπαίους πρωθυπουργούς.
“Άρα είναι προφανές ότι είναι ο άνθρωπός τους στην Ελλάδα”.
 Τέτοιο λαβράκι! Τόσο ασπρόμαυρα είναι τα πράγματα για τη δημοσιογραφία που ασκεί ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, όταν δεν μεταφράζει: “Δείπνησε μαζί τους, άρα είναι εχθρός της χώρας”.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου όμως μέσα στο φανατισμό του χαρακτήρισε τον Σταύρο “μετριότατο ανταποκριτή της Deutsche Welle”. Το ατόπημα είναι πολλαπλό. Η Deutsche Welle είναι από τους πλέον εμβληματικούς και αξιόπιστους δημοσιογραφικούς οργανισμούς παγκοσμίως.
Oυδείς σκέφθηκε να την κατηγορήσει ότι καλύπτει την κρίση μονομερώς υπερασπίζοντας τα γερμανικά συμφέροντα.
Και κάποιος θα πρέπει να του υπενθυμίσει το ρόλο της στην αντίσταση εναντίον της Χούντας γιατί προφανώς ο κ.Παπακωνσταντίνου διάβαζε τότε μόνο Στάλιν»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης