Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Δεν δίνω στήριξη στον Τσίπρα – Ο λαός θέλει κυβέρνηση συνεργασίας

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Δεν δίνω στήριξη στον Τσίπρα – Ο λαός θέλει κυβέρνηση συνεργασίας
Εάν ο Καραμανλής πει στον Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση και να μπει στη θέση του η ΝΔ, θα το κάνει είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά την κυβερνητική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης, υπογραμμίζοντας πως «ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».
«Μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, ο κ.Λεβέντης εξέφρασε την προτίμηση του στην υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη.
«Θα προτιμούσα να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Β. Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του κ. Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Γεωργιάδη και του Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ακροδεξιά βαρίδια.
«Εάν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης