Τελευταία Νέα
Πολιτική

Bild: Ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται το... Schexit - Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην Ε.Ε. για τις σοβαρές ελλείψεις

Bild: Ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται το... Schexit - Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην Ε.Ε. για τις σοβαρές ελλείψεις
Η Βild, γνωστή για τα επικριτικά της δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, σημειώνει ότι ο Α. Τσίπρας βρίσκεται υπό αυξημένη πίεση προκειμένου να ελέγξει τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές
Την έξοδο της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν (Schexit) φοβάται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild.
Η Βild, γνωστή για τα επικριτικά της δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, σημειώνει ότι ο Α. Τσίπρας βρίσκεται υπό αυξημένη πίεση προκειμένου να ελέγξει τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.
Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο έλεγχος των ροών από την Ελλάδα έχει αποτύχει.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στη συνάντηση που έχει σήμερα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk, ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 18-19 Φεβρουαρίου.
«Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να εξηγήσει πολλά, όπως για παράδειγμα τα αποτελέσματα της εμπιστευτικής έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση στην Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία, υπάρχουν «σοβαρές ελλείψεις», ειδικά στην αναγνώριση και την καταγραφή των μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου», αναφέρει η Bild.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης