Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Καμμένος στην παραίτηση Μουζάλα – Στις 09:00 η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Επιμένει ο Καμμένος στην παραίτηση Μουζάλα – Στις 09:00 η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ
Δεν αλλάζω θέση, ότι έχω δηλώσει δημόσια ισχύει υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Στην παραίτηση Μουζάλα επιμένει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένος, επιτείνοντας τις διαστάσεις της κρίσης που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Σε ανάρτηση του στο twitter, μετά μάλιστα και την τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχε αργά χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ.Καμμένος αναφέρει ότι «ό,τι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις, αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ, παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση».
Αν και ο κ.Καμμένος δεν διευκρινίζει για ποιο πράγμα είναι προϋπόθεση η παραίτηση Μουζάλα, εκτιμάται ότι ο Π.Καμμένος έχει απειλήσει με παραίτηση του ιδίου και των υπουργών που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ.
Παρόλο αυτά επισημαίνει ότι ακόμα και σε αυτήν την προοπτική, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.
Είναι χαρακτηριστικό πως πληροφορίες χθες το βράδυ ανέφεραν συνεργάτες του κ.Καμμένου μάζευαν τα πράγματά τους από το υπουργείο, ότι ο υπουργός Άμυνας προετοίμαζε σύσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ότι θα ακύρωνε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Σε κάθε περίπτωση οι προθέσεις του κ.Καμμένου και των ΑΝΕΛ αναμένεται να ξεκαθαριστούν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης