Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Θεατρική παράσταση οι χειρισμοί Τσίπρα – Δεν κρύβεται το πακέτο μέτρων πίσω από τερτίπια

Χατζηδάκης (ΝΔ): Θεατρική παράσταση οι χειρισμοί Τσίπρα  – Δεν κρύβεται το πακέτο μέτρων πίσω από τερτίπια
Μόνο ο Κατρούγκαλος και ο Ιησούς Χριστός μπορούν να επιτύχουν τους στόχους και τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό είπε ο κ.Χατζηδάκης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τους χειρισμούς της τόσο για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς όσο για και την προσφυγική κρίση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε θεατρική παράσταση τους χειρισμούς Τσίπρα στη διαπραγμάτευση.
«Η κυβέρνηση παγιδεύτηκε στη ρητορική της και έχουμε μια επανάληψη της περσινής διαπραγμάτευσης Τσίπρα-Βαρουφάκη.
Το πακέτο των νέων μέτρων δεν κρύβεται πίσω από τερτίπια.
Ο Πρωθυπουργός είναι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ αλεύρι.
Δεν του άρεσε το mail Χαρδούβελη που είχε μέτρα 1,5 δις και είναι ευχαριστημένος με μέτρα 5,5 δις» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός και ειρωνικός και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.
«Μόνο ο Κατρούγκαλος και ο Ιησούς Χριστός μπορούν να επιτύχουν τους στόχους και τις υποσχέσεις της κυβέρνησης» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση και για το προσφυγικό, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση λειτούργησε ως ρεσεψιονίστ και μετέτρεψε την Ελλάδα  σε ενιαίο χώρο διακίνησης προσφύγων μαζί με την Τουρκία».
Ο κ.Χατζηδάκης επανέλαβε την ανάγκη εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική της ΝΔ θα στηρίζεται σε μείωση φόρων, περικοπή δαπανών κυρίως στο Δημόσιο με  ενιαίο μισθολόγιο, γενναίες ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια και προσέλκυση επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης