Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Όμηρος των αδιεξόδων και της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ ο Μητσοτάκης

Σβίγκου: Όμηρος των αδιεξόδων και της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ ο Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ πατάει σε δύο βάρκες και δεν εκφράζει ξεκάθαρη θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο Κ. Μητσοτάκης παραμένει όμηρος των αδιεξόδων και της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου αναφερόμενη στη θέση της ΝΔ επί του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Ο Κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει τη σύνθετη ονομασία ως εθνική γραμμή της χώρας που καθορίστηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή στο Βουκουρέστι.
σήμερα βλέπουμε να πατάει σε δύο βάρκες και να μην εκφράζει ξεκάθαρη θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Η δική μου άποψη είναι ότι είναι όμηρος και των αδιεξόδων του κόμματός του, αλλά και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του.
Φοβούμενος, ενδεχομένως, και το να υπάρχουν διαρροές της ΝΔ προς τα δεξιά και φοβούμενος ίδρυση άλλου κόμματος, που θα αντλήσει ψηφοφόρους από τα δεξιά της ΝΔ» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η κα.Σβίγκου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση περιμένει ακόμα και σήμερα να μάθει ποια είναι η θέση της ΝΔ και του κ.Μητσοτάκη.
Σε ερώτηση για τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, η κα.Σβίγκου είπε ότι «ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έχει δηλώσει, μετά από τη σχετική κυβερνητική σύσκεψη για τις διαπραγματεύσεις, ότι στηρίζει τη διαπραγματευτική πολιτική που ασκεί ο κ. Κοτζιάς, που είναι ο αρμόδιος υπουργός Εξωτερικών».
«Την ίδια στιγμή έχουμε δει ότι οι ΑΝΕΛ εκφράζουν μία θέση, η οποία δεν θέλει τη σύνθετη ονομασία.
Θα δούμε τι θα γίνει.
Εγώ θέλω να κρατήσω τις δηλώσεις του κ. Καμμένου» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης