Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το παραλήρημα Erdogan δεν έχει τέλος – Embargo όπλων στην Τουρκία

Ανδρουλάκης: Το παραλήρημα Erdogan δεν έχει τέλος – Embargo όπλων στην Τουρκία
Θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει την εξουσία είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα

Τα πυρά του κατά του προέδρου της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για παραλήρημα δίχως τέλος και κάλεσε τους Ευρωπαίους να σταματήσουν να εξοπλίζουν την Τουρκία
«Το παραλήρημα Erdogan δεν έχει τέλος.
Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την εξουσία.
Οι τελευταίες απαράδεκτες δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των νησιών και οι απειλές για την εθνική κυριαρχία μας είναι πέρα από κάθε σεβασμό του διεθνούς δικαίου» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.
«Ο Τούρκος πρόεδρος μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα όταν βαφτίζει εχθρό του κράτους και τρομοκράτη όποιον διαφωνεί μαζί του, φυλακίζοντας ακόμα και δημοσιογράφους ή βουλευτές της αντιπολίτευσης και προσπαθεί τώρα να θέσει εκτός νόμου το φιλοκουρδικό κόμμα HDP» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις ενστάσεις του για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
«Αναφέρεται σε συμμάχους όταν ευθέως εκβιάζει τη Φινλανδία και τη Σουηδία με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος κάλεσε τους εταίρους και συμμάχους «να σταματήσουν να υπνοβατούν μπροστά σε αυτήν την αναθεωρητική στρατηγική».
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «κάτω από αυτές τις συνθήκες, η μόνη καθαρή απάντηση πρέπει να είναι το εμπάργκο όπλων».
«Θα το πω για πολλοστή φορά, όσοι συνεχίζουν να εξοπλίζουν τον Erdogan υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης