Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούκας: Αλλαγή τώρα - Στόχος μου το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει την πορεία της χώρας 

Δούκας: Αλλαγή τώρα - Στόχος μου το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει την πορεία της χώρας 
«Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα στη ΝΔ»
Σχετικά Άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «έχει ιστορικό ρόλο να πρωταγωνιστεί» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Χάρης Δούκας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open την Τετάρτη 17/7, ξεκαθάρισε: «Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα στη ΝΔ, το “αύριο” είναι αργά. Η ώρα για αλλαγή είναι τώρα».
«Την επόμενη ημέρα (σ.σ. των εσωκομματικών εκλογών) πρέπει να είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Να οργανώσουμε τις βάσεις μας, τις επιτροπές μας. Ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει ξανά και θα έχει ρόλο. Κάνω κάλεσμα να στηρίξουν τη δική μας προσπάθεια, ώστε να αλλάξουμε τη χώρα», σημείωσε ο κ. Δούκας.
Όταν ρωτήθηκε αν αμελεί τον Δήμο της Αθήνας, απάντησε απαριθμώντας έργα, παρά τους έξι μήνες της θητείας του. Θύμισε επίσης ότι υποψήφιοι πρόεδροι ήταν ο κ. Καμίνης και ο κ. Τζιτζικώστας στα κόμματά τους.

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ανέφερε πως «καταρχάς, τιμούμε τον Νίκο Ανδρουλάκη επειδή έκανε αγώνες και μεγάλες προσπάθειες».
Κρίνοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε ότι «το αποτέλεσμα έδειξε ότι 100.000 άνθρωποι δεν μας ψήφισαν σε σύγκριση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αυτό δείχνει ότι δεν μιλήσαμε στις ψυχές τους και πως δεν αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα με τόλμη και αποφασιστικότητα».

Σχετικά με το πρόβλημα της ακρίβειας, ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια και τώρα με την ηλεκτρική ενέργεια.
Πρότεινε πλαφόν στα κέρδη και είπε: «Θα χτυπήσουμε τα καρτέλ. Κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες και τους λέω πως αν θέλουν να αντιμετωπίσουμε την αισχροκέρδεια, να μας εμπιστευθούν και να μας ψηφίσουν στις 6 Οκτωβρίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης