Sports Βusiness

Επέκτεινε την συνεργασία της με το Community Heroes η ομάδα Χόκεϊ, Tampa Bay Lightning – συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές προσπάθειες!

Επέκτεινε την συνεργασία της με το Community Heroes η ομάδα Χόκεϊ, Tampa Bay Lightning – συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές προσπάθειες!

Σε μία εξαιρετική κίνηση προέβη η αμερικάνικη ομάδα Χόκεϊ, Tampa Bay Lightning, η οποία έπειτα από απόφαση του προέδρου της, Τζεφ Βίνικ, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της, με τον όμιλο, Community Heroes.

Την εντυπωσιακή προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μία δεκαετία, και διατηρείται μέχρι και σήμερα, συνεχίζει προς ικανοποίηση όλων, η αμερικανική ομάδα Χόκεϊ, Tampa Bay Lightning, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο, Community Heroes, και θα εξακολουθήσει να τον χρηματοδοτεί, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζεφ Βίνικ να προσθέτει ακόμη 10 εκατομμύρια λίρες!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο επιλέγει έναν «τοπικό ήρωα» για κάθε εντός έδρας παιχνίδι, οι προσπάθειες του οποίου είχαν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα, με το ημίχρονο των αγώνων της ομάδας να αποτελεί και το διάστημα, όπου οι υπόλοιποι θεατές παρακολουθούν τον λόγο που ο συγκεκριμένος άνθρωπος επιλέχθηκε την εκάστοτε φορά και εν τέλει δωρίζει χρήματα σε μία φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του.

Αναλυτικότερα, από την έναρξη του προγράμματος το 2011, το πρόγραμμα Lightning Community Hero είχε προβεί στην δωρεά 23,65 εκατομμύρια δολαρίων σε 628 μοναδικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην περιοχή του Tampa Bay.

Ο εν λόγω αριθμός λοιπόν, θα συνεχίσει να αυξάνεται και την επόμενη σεζόν, αφού ο Βίνικ και ο Τοντ Λάιβικ (πρόεδρος Community Heroes) ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους, προσθέτοντας επιπλέον 10 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών.

Αναλυτικά το σχόλιο του «πρωταγωνιστή» και προέδρου της ομάδας Χόκεϊ, Τζεφ Βίνικ:

«Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό το πρόγραμμα Community Heroes, το οποίο αποτελεί πλέον μέρος του DNA του Lightning. Μας αρέσει να τιμάμε τους ήρωες μας σε κάθε παιχνιδιού και να δίνουμε 50.000, σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής τους. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή και, είμαι περήφανος».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης