Sports Βusiness

Odell Beckham Jr: Ο παίκτης του ράγκμπι με… χαμόγελο αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων

Odell Beckham Jr: Ο παίκτης του ράγκμπι με… χαμόγελο αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων

Εμφυτεύματα με διαμάντια έχει πλέον το χαμόγελο του 28χρονου super star του NFL.

Ένα πολυτελές δώρο στον… εαυτό του έκανε ο wide receiver των Cleveland Browns που δαπάνησε 1,8 εκατομμύρια δολάρια αντικαθιστώντας 28 δόντια του με εμφυτεύματα πορσελάνης που έχουν προσκολλημένα διαμάντια 13 καρατιών.

Την επέμβαση ανέλαβε ο «οδοντίατρος των celebrities», Dr. Thomas Connelly, που έχει επίσης συνεργαστεί με τους γνωστούς μουσικούς της ραπ Post Malone και Chris Brown

Ο Beckham ήταν ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του NFL το 2014, έχει επιλεχθεί τρεις φορές σε Pro Bowl, το αντίστοιχο All-Star Game του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο.

O 28χρονος έχει υπογράψει 5ετες συμβόλαιο αξίας 90 εκ. δολαρίων με τις συνολικές απολαβές από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του να αγγίζουν τα 109 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν οι Cleveland Browns θα επισκεφτούν τους Kansas City Chiefs σε μια από τις δυνατότερες αναμετρήσεις της πρεμιέρας του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.

Πάνος Σταμούλης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης