Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Marfin Egnatia Bank: Τι αποφάσισε η ΓΣ

Marfin Egnatia Bank: Τι αποφάσισε η ΓΣ
Η "MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ανακοινώνει ότι την 22.6.2010 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, με τη συμμετοχή αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου 3 μετόχων που εκπροσωπούσαν ποσοστό 97,025% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως ως ακολούθως:

Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2009 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. - Αποφασίσθηκε ομόφωνα η έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2009, της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
Θέμα 2ο:Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2009. - Αποφασίσθηκε ομόφωνα η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2009.
Θέμα 3ο: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2010. - Ως τακτικοί ελεγκτές της Τράπεζας για την εταιρική χρήση 2010 ορίσθηκαν ομόφωνα ο κ. Βασίλειος Καζάς και ο κ. Ιωάννης Λέος και ως αναπληρωματικοί ελεγκτές ο κ. Σωτήριος Κωνσταντίνου και ο κ. Παύλος Στελλάκης, από την Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Grant Thornton Α.Ε.
Θέμα 4ο: Έγκριση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. - Δεν συζητήθηκε το εν λόγω θέμα, καθώς δεν έχουν εκλεγεί νέα Μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων από την τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας της 23.12.2009.
Θέμα 5ο: Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920. - Δεν συζητήθηκε το εν λόγω θέμα.
Θέμα 6ο: Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. - Δεν συζητήθηκε το εν λόγω θέμα.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης