Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διεθνές συνέδριο για τις αγορές Εμπορευμάτων, το Περιβάλλον και την Αλλαγή Κλίματος από την Marfin Popular

Διεθνές συνέδριο για τις αγορές Εμπορευμάτων, το Περιβάλλον και την Αλλαγή Κλίματος από την Marfin Popular
Διεθνές συνέδριο με θέμα «Αγορές Εμπορευμάτων, Περιβάλλον και Αλλαγή Κλίματος», διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Marfin Popular Bank και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Marfin Egnatia Bank.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ενώ κύριος ομιλητής της ημερίδας είναι ο 45ος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Al Gore (Βραβείο Nobel Ειρήνης), διεθνώς αναγνωρισμένος για την προσφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα σε ζητήματα που αφορούν στην κλιματική αλλαγή.
Στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα», θα αναφερθεί στη δυναμική σχέση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και την Κλιματικής Αλλαγής του πλανήτη και θα ενθαρρύνει την επιχειρηματική κοινότητα να συμπεριλάβει στο στρατηγικό της σχεδιασμό, τις περιβαλλοντικές παραμέτρους λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις οικονομικές όσο και τις κοινωνικές και πολιτικές τους διαστάσεις.
Στο συνέδριο θα μιλήσουν, επίσης: ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Centre for Global Energy Studies, Λεωνίδας Δρόλλας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Camco, Scott McGregor, καθώς και ο ανταποκριτής της Thomson Reuters σε θέματα Αγορών Περιβάλλοντος, Gerard Wynn.
Με τη λήξη των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα “Εμπορεύματα & Οικονομική Ανάπτυξη”.
Το συνέδριο πρόκειται να το παρακολουθήσουν πελάτες της Τράπεζας από την Ελλάδα την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin Popular Bank κ Ευθύμιος Μπουλούτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης