Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleksandr Syrskyi (Αρχηγός Στρατού Ουκρανίας): Στοχεύουμε στα συστήματα S-300 της Ρωσίας… για την έλευση των F-16

Oleksandr Syrskyi (Αρχηγός Στρατού Ουκρανίας): Στοχεύουμε στα συστήματα S-300 της Ρωσίας… για την έλευση των F-16
Ο Syrskyi δήλωσε στις 16 Ιουλίου ότι οι ουκρανικές δυνάμεις καταστρέφουν συστηματικά τις δυνατότητες αεράμυνας της Ρωσίας για να θέσουν όρους για την επιτυχή χρήση των αεροσκαφών κρούσης από την Ουκρανία και σημείωσε ότι τα F-16 φτάνουν «σύντομα»
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν ρωσικά συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία και στις συνοριακές περιοχές της Ρωσίας για να θέσουν όρους για να βάλουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 μετά την αναμενόμενη άφιξή τους καλοκαίρι-φθινόπωρο 2024 στην Ουκρανία.
Ο Ουκρανός Γενικός Διοικητής, Στρατηγός Oleksandr Syrskyi ανέφερε στις 16 Ιουλίου ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν μια θέση S-300 στην Περιφέρεια του Donetsk και ότι οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν 20 εκτοξευτές S-300 και 15 σταθμούς ραντάρ συνολικά σε απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.
Ο Syrskyi δημοσίευσε γεωγραφικά πλάνα που δείχνει τις ουκρανικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν πυρομαχικά διασποράς για να χτυπήσουν ρωσικά συστήματα αεράμυνας που βρίσκονται ανατολικά του Manhush, στην περιφέρεια του Donetsk (δυτικά της Μαριούπολης).
Ο Syrskyi δήλωσε στις 16 Ιουλίου ότι οι ουκρανικές δυνάμεις καταστρέφουν συστηματικά τις δυνατότητες αεράμυνας της Ρωσίας για να θέσουν όρους για την επιτυχή χρήση των αεροσκαφών κρούσης από την Ουκρανία και σημείωσε ότι τα F-16 φτάνουν «σύντομα».
Το σύνταγμα "Kraken" Kostyantyn Nemichev δήλωσε στις 12 Ιουλίου ότι οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν τέσσερα ρωσικά συστήματα S-300 που οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν την πόλη Kharkiv.
Οι παραδόσεις F-16 στην Ουκρανία πιθανότατα θα ξεκινήσουν σε μικρούς αριθμούς και οι περιορισμοί υλικού και εκπαίδευσης πιθανότατα θα εμποδίσουν τις ουκρανικές δυνάμεις να αξιοποιήσουν αεροπορική δύναμη σταθερών πτερύγων σε κλίμακα το 2024.
Ουκρανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις σκοπεύουν επίσης να χρησιμοποιήσουν F-16 και άλλα αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας ως μέρος της ευρύτερης ομπρέλας αεράμυνας της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης