Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση δεν ξέρει που βρίσκεται – Το χειρότερο είναι ότι επανεμφανίζονται τα περί Grexit

Δένδιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση δεν ξέρει που βρίσκεται – Το χειρότερο είναι ότι επανεμφανίζονται τα περί Grexit
Στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση πληρώνει τα μεγάλα ψέματα και την εξαπάτηση των πολιτών τόνισε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος την κατηγόρησε για την πολιτική που έχει ακολουθήσει στο ασφαλιστικό και στο μεταναστευτικό.
«Η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, και το χειρότερο είναι ότι άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δημοσιεύματα για grexit» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Δένδιας.
Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κ.Δένδιας είπε ότι «η κυβέρνηση πληρώνει τα μεγάλα ψέματα και την εξαπάτηση των πολιτών», επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. είναι κατά του κλεισίματος των δρόμων, «αλλά αυτά που προτείνει για ελεύθερους επαγγελματίες-αγρότες είναι ανεφάρμοστα».
Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επί οκτώ μήνες δεν έκανε τίποτα για την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων, υπογραμμίζοντας ότι «τα χρήματα για το μεταναστευτικό τα δίνει ο ελληνικός λαός».
«Ο κ. Μουζάλας προσπαθεί φιλότιμα να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα αλλά η κυβέρνηση και η προκάτοχος του έκαναν εγκληματικά λάθη» επεσήμανε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης