Πρόσωπα

Απίστευτος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπιασε το απόλυτο ρεκόρ με 109 γκολ! (video)

Απίστευτος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπιασε το απόλυτο ρεκόρ με 109 γκολ! (video)

Δύο γκολ κόντρα στην Γαλλία ήταν αυτά που έψαχνε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να σπάσει κάθε ρεκόρ (και) σε εθνικό επίπεδο!

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται μέσα στα χρόνια. Είναι ένας από τους λόγους που το ποδόσφαιρο είναι στην καρδιά των ανθρώπων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λοιπόν, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να τα σπας και το κάνει ακόμα καλύτερα.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2020, ο Πορτογάλος αστέρας κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα κόντρα στην εθνική Γαλλίας. Ήταν αρκετά, για να χρυσώσουν ακόμα πιο πολύ το όνομα του στην ιστορία του αθλήματος. Συγκεκριμένα, με αυτά τα γκολ, ο Κριστιάνο έφτασε τα 109 συνολικά με την Πορτογαλία και έπιασε το απίστευτο ρεκόρ του Αλί Νταεΐ.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο άσο του Ιράν, ο οποίο κατείχε το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην εθνική του ομάδα. Μία επίδοση που από σήμερα, έχει και την υπογραφή του Ρονάλντο ακριβώς δίπλα. 

Παράλληλα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που συμπληρώνει 20 γκολ σε EURO και Μουντιάλ ενώ αύξησε και άλλο την διαφορά από τον δεύτερο στον πίνακα των τοπ σκόρερ όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, ο άσος της Γιουβέντους έχει 13 ενώ ο Μισέλ Πλατινί μόλις εννιά.

Νότης Χάλαρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης