Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bild: Το ΔΝΤ δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή τεχνοκρατών

Bild: Το ΔΝΤ δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή τεχνοκρατών
Tο ΔΝΤ δεν πιστεύει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, έτσι ώστε να "μπει" χρηματοδοτικά στο νέο πακέτο 
Την επαναφορά του σεναρίου για δημιουργία νέας κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή τεχνοκρατών φέρεται να επαναφέρει την τελευταία στιγμή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη συνάντηση της Συνόδου Κορυφής το ΔΝΤ.
Όπως υποστηρίζει σε νέο της δημοσίευμα η γερμανική Bild η C. Lagarde έθεσε θέμα αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης σε μια κίνηση για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης.
Με τον τίτλο «το ΔΝΤ ζητά κυβέρνηση τεχνοκρατών» η γερμανική εφημερίδα επικαλείται πηγές της που υποστηρίζουν οτι «το ΔΝΤ δεν πιστεύει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, έτσι ώστε να "μπει" χρηματοδοτικά στο νέο πακέτο».
Συγκεκριμένα υπογραμμίζει ότι το ΔΝΤ ζητά επιπλέον εγγυήσεις ότι οι μεταρρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο νέο πακέτο που πρ’έπι να λάβει η Ελλάδα θα εφαρμοστούν στο ακέραιο.
Αξιωματούχος του ταμείου φέρεται να δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα, ότι «μετά τις τελευταίες κινήσεις της Ελλάδας και τη μη αποπληρωμή των δανείων το ΔΝΤ δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα προτιμούσε να μπουν σε αυτή τεχνοκράτες που θα μπορούσαν να διευθετήσουν πρακτικά και όχι πολιτικά κάποια ζητήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης