Πρόσωπα

Σέρχιο Ράμος: Αήττητος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, «εισάκουσε» το παριζιάνικο κάλεσμα!

Σέρχιο Ράμος: Αήττητος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, «εισάκουσε» το παριζιάνικο κάλεσμα!

Μία μεταγραφή που αναμένεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι κοντά στο να ολοκληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει κερδίσει ποτέ, Σέρχιο Ράμος, να είναι ένα βήμα πριν από την συμφωνία!

Σχετικά Άρθρα

«Βόμβα» στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται πως επιθυμεί να πυροδοτήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να βρίσκονται «μία ανάσα» από την συμφωνία με τον Σέρχιο Ράμος, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μία πρώτη, πολύ θετική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, μιας και ο Ισπανός στόπερ αποχωρεί από την αγαπημένη του Ρέαλ Μαδρίτης, 16 χρόνια μετά την μεταγραφή του!

Πρόκειται μάλιστα για μία κίνηση που περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη για την γαλλική ομάδα, με το ένα εξ’ αυτών να βασίζεται αποκλειστικά στην προϊστορία που διαθέτει με τον Σέρχιο Ράμος!
E4PhzBNWYAUgeVJ_1.jpg

Αν δεν μπορείς να τον κερδίσεις, «κάνε τον δικό σου»

Τον μοναδικό ποδοσφαιριστή δηλαδή της Ρεάλ Μαδρίτης, που η Παρί δεν έχει κατορθώσει ποτέ να κερδίσει, παρά το γεγονός πως έχει επικρατήσει της ισπανικής ομάδας, μόλις σε μία περίπτωση, στο Παρίσι, με 3-0, πριν από μία διετία!

Πώς έγινε αυτό; Ο Σέρχιο Ράμος δεν είχε αγωνιστεί, όντας τιμωρημένος, η Παρί επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία, και κατέγραψε την μοναδική νίκη στην ιστορία της απέναντι στην ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Συνολικά άλλωστε, μετρά τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και την προαναφερθείσα νίκη, με τον Ράμος να μην αγωνίζεται μόνο σε αυτή την αναμέτρηση, χάνοντας την δυνατότητα να μεγαλώσει το σερί του απέναντι σε γαλλικούς συλλόγους, όπου έχει ηττηθεί μόλις 4 φορές σε 18 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις!
E5ONVz4VkAA2RVS_1.jpg

Η επιθυμία των Νεϊμάρ και Ράμος να συνυπάρξουν, είναι πιο κοντά από ποτέ

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως αν το εν λόγω deal στεφθεί από επιτυχία, ο Σέρχιο Ράμος θα αποτελέσει συμπαίκτης με το Νεϊμάρ, πράγμα που αποτελεί κοινή επιθυμία των ποδοσφαιριστών, αν αναλογιστεί κανείς τις φιλοφρονήσεις που έχουν ανταλλάξει σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, με τον Ισπανό να χαρακτηρίζει τον Βραζιλιάνο ως έναν εκ των τριών καλύτερων στον κόσμο, και τον Νεϊμάρ, πριν από δύο χρόνια να δηλώνει δημόσια πως δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολότερο κεντρικό αμυντικό!

Μόνο απίθανη λοιπόν, δεν πρέπει να θεωρηθεί η συνύπαρξή τους ως συμπαίκτες, με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δίνοντας τέλος στις επικές τους μονομαχίες, όπου ήταν απόλυτα ισορροπημένες.
hqdefault_1.jpg

Ο Ράμος άλλωστε μετρά τέσσερις νίκες, ο Νεϊμάρ πέντε, ενώ οι δύο τους ισοπαλίες έχουν «σημαδευτεί» από το γκολ του Ισπανού στις καθυστερήσεις του classicο, στο 90ο λεπτό (1-1, το 2016), και από την είσοδο του Νεϊμάρ στο Ρεάλ - Παρί στο ημίχρονο, στο μοναδικό ματς του Champions League, εκείνης της σεζόν (2-2, το 2019), όπου δεν συμπεριλήφθηκε στην βασική εντεκάδα και δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης