Πρόσωπα

Ατρόμητος: Είναι ο Ντάνι Καστεγιάνο το αριστερό μπακ που θα «σπάσει την κατάρα» των αδελφών Γιαννούλη στο Περιστέρι;

Ατρόμητος: Είναι ο Ντάνι Καστεγιάνο το αριστερό μπακ που θα «σπάσει την κατάρα» των αδελφών Γιαννούλη στο Περιστέρι;

Σοβαρά είναι τα αγωνιστικά ζητήματα που παρουσιάζει ο Ατρόμητος στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα του Περιστερίου να φιλοδοξεί πως έχει βρει στο πρόσωπο του Ντάνι Καστεγιάνο αυτό που δεν μπόρεσαν να της προσφέρουν όσοι παρήλθαν μετά τα… αδέρφια Γιαννούλη!

Πρόκειται σαφώς για ένα νέο εγχείρημα. Για μία ομάδα που δεν βρέθηκε κοντά στους στόχους της πέρυσι, δεν εντυπωσίασε τον κόσμο της με το θέαμα που παρουσίασε εντός των τεσσάρων γραμμών, και πλέον «χτίστηκε» από την αρχή, έχοντας κάνει 12 νέες προσθήκες, αφού προέβη σε άλλες τόσες αποδεσμεύσεις.

Μία εκ των πιο σοβαρών μεταγραφών που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ο Ντάνι Καστεγιάνο. Ο 33άχρονος Ισπανόςαριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος ήρθε στο Περιστέρι για να προσδώσει μία σιγουριά στην ανασταλτική λειτουργία του Άνχελ Λόπεθ, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την εμπειρία και την αξιοπιστία που απορρέει από το παιχνίδι του.

Αν άλλωστε δεν τα καταφέρει και ένας ποδοσφαιριστής με 200 συμμετοχές στις δύο πρώτες τη τάξει κατηγορίες της Ισπανίας, ποιος θα μπορέσει; Και αυτό διότι, η αριστερή πτέρυγα του Ατρομήτου, μοιάζει να έχει «κολλήσει» κατά κάποιο τρόπο στα επιτεύγματα των αδερφών Γιαννούλη!

Ατρόμητος: Σύσπαση ο Γιαννούλης - Onsports.gr


Ο πρώτος, ο Κώστας Γιαννούλης, όντας και μεγαλύτερος, έφτασε πρώτος στο Περιστέρι, και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας, επί Γιώργου Παράσχου, πριν από μία οκταετία, ενώ ο δεύτερος, την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στη Νόριτς, και προέβη στην επανεκίνηση της καριέρας του από το Περιστέρι!

Στον 1,5 χρόνο που παρέμεινε στα Δυτικά Προάστια κατέγραψε 71 συμμετοχές, με τον ΠΑΟΚ να διακόπτει άμεσα τον δανεισμό του, και να έχει μεγάλο κέρδος από τον ποδοσφαιριστή, μόλις η Νόριτς κέρδισε την επιστροφή της στην Premier League.

Έκτοτε ο Ατρόμητος δεν βρήκε ποτέ έναν ποδοσφαιριστή που θα ενέπνεε σε τόσο μεγάλο βαθμό, τόσο τον κόσμο του, όσο και την συνολική ανάπτυξη της ομάδας.
Για αυτό “έδωσε” τον Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ | sportime.gr


Ο Αλέξανδρος Κατράνης αναδείχθηκε μόλις στα 20 του χρόνια στο Περιστέρι, κέρδισε την μεταγραφή του στο εξωτερικό και την Σεντ Ετιέν, αλλά όταν επέστρεψε ως δανεικός δεν κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει, ο Λούκας Γκαλβάο πέρυσι, δεν κατόρθωσε ποτέ επί της ουσίας να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και υπολογίζεται για την τρέχουσα χρονιά στην θέση των στόπερ, ενώ και ο Αντρέα Τομάσεβιτς, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Νταμίρ Κάναντι, αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι.

Αγωνίστηκε μόλις σε 20 ματς και δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη, τόσο του Αυστριακού, όσο και του Σάββα Παντελίδη που τον διαδέχθηκε. Ανάλογη ήταν προφανώς και η άποψη του νέου τεχνικού του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να ολοκληρώσει πρόωρα την θητεία του στο Περιστέρι.

Στα αριστερά μπακ, που δεν αποδείχθηκαν επαρκείς στην εν λόγω θέση, συμπεριλαμβάνεται και ο Μαριάνο Μπίτολο που διένυσε δύο σεζόν στο Περιστέρι, αλλά δεν «στέριωσε», και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, που δικαιολογημένα, δεν μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα, μιας και είναι δεξιοπόδαρος.

Μοιάζει λοιπόν με μία «κατάρα». Μία πλευρά που διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας του Περιστερίου είναι «γυμνή», και πλέον ο Ντάνι Καστεγιάνο καλείται να προσαρμοστεί άμεσα, και να αποδείξει τον λόγο που οι προαναφερθέντες δεν μπόρεσαν να την καλύψουν, ενώ ο ίδιος, έχοντας ως «όπλο» την εμπειρία του, μπορεί!

Castellano-1-e1627232730261.jpg

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης