Πρόσωπα

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια και επιβεβαιώνει το πιο πλήρες ρόστερ της... δεκαετίας για τον Ατρόμητο!

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια και επιβεβαιώνει το πιο πλήρες ρόστερ της... δεκαετίας για τον Ατρόμητο!

Μία μεγάλη επιστροφή ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Ατρόμητος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Κυριάκο Παπαδόπουλο, που γυρνά στην χώρα μας μετά από 12 χρόνια, διαθέτοντας πλέον ένα σπουδαίο βιογραφικό, για να επιβεβαιώσει πως ο Άνχελ Λόπεθ έχει στα χέρια του το πιο πλήρες ρόστερ των Περιστεριωτών, τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Ατρόμητο, ο οποίος αισίως έφτασε στις 13 καλοκαιρινές προσθήκες, και πιστοποιεί εμπράκτως πως στόχος της τρέχουσας σεζόν είναι να αποτελέσει μία μακρινή ανάμνηση ό,τι έλαβε χώρα μέχρι και τον Ιούνιο του 2021!

Η περιπλάνησή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο εξωτερικό και η μετακίνηση από την Γερμανία στην…  Σαουδική Αραβία

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι και πάλι στην χώρα μας. Πιο ώριμος, πιο έμπειρος και σε ιδανική ηλικία. Ο Έλληνας στόπερ άλλωστε έχει «πατήσει» τα 29 του χρόνια, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα, έχοντας καταγράψει 35 συμμετοχές, και έχει βιώσει 12 χρόνια ποδοσφαιρικής γνώσης στο εξωτερικό.

Όταν άφησε άλλωστε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για την Σάλκε, δεν είχε καν ενηλικιωθεί! Ήταν 17 ετών, πήρε μεταγραφή στην Γερμανία έναντι 1,5 εκατομμυρίου, παρέμεινε στην ιστορική ομάδα για πέντε χρόνια και αγωνίστηκε για 97 φορές με την φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

papadopoulos-4-768x461.jpg

Έπειτα, θέλοντας να εμπλουτίσει το βιογραφικό του, άρχισε να συλλέγει διάφορες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μεταβαίνοντας σε ακόμη δύο χώρες πέραν της Γερμανίας. Αρχικά αγωνίστηκε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (νυν ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου), έπειτα για το Αμβούργο, για να καταλήξει πριν από δύο χρόνια στην Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, και έπειτα στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Φαίχα.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα, η άγνωστη σχέση με τον διεθνή Ευθύμη Κουλούρη, και το ντεμπούτο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Πλέον όμως αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τον Ατρόμητο να τον προσεγγίζει άμεσα. Η προοπτική της επιστροφής στην χώρας μας μετά από 12 χρόνια ήχησε θετικά στα αυτιά του, και όπως αποδείχθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αποτελεί κάτοικος Περιστερίου για την επόμενη σεζόν.

kyriakos-papadopoulos.jpg

Θα βρεθεί για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο με τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα πριν από μία τριετία, Ευθύμη Κουλούρη, και θα αποτελέσει τον πρώτο Έλληνα διεθνή που διαθέτει ο Ατρόμητος στις τάξεις του, μετά τον νυν αρχηγό του και πρώην ποδοσφαιριστή της Τουλούζ!

Αυτή είναι και η πρώτη φορά επί της ουσίας που θα αντικρίσει το σήμα με το «αστέρι» στο στήθος. Ο Ατρόμητος άλλωστε, δεν συνάντησε ποτέ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του, ενώ και ο έμπειρος στόπερ, δεν τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι στους Περιστεριώτες, πέραν μίας φοράς, πριν από 14 χρόνια, μόλις για δύο αγωνιστικά λεπτά (3-1 υπέρ του Ολυμπιακού στο Περιστέρι).

Κάπως έτσι λοιπόν, οριστικοποιείται και το ρόστερ του Ατρομήτου ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αφίχθη στο Περιστέρι και ο νέος τεχνικός της ομάδας διαθέτει πιθανώς το καλύτερο ρόστερ που διέθετε τα τελευταία έτη η ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Θα μπορέσει ο Ισπανός προπονητής να επαναφέρει τον Ατρόμητο στην Ευρώπη; Το ταξίδι ξεκινά από το Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (12/9). Απέναντι δηλαδή στην ομάδα που ανέδειξε το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα. Ολυμπιακός – Ατρόμητος λοιπόν, σε ένα πιθανό ντεμπούτο του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τους φιλοξενούμενους!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης