Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε υψηλά 30 μηνών η Lamda Dev. – Τι δείχνει η διαγραμματική εικόνα της μετοχής

Σε υψηλά 30 μηνών η Lamda Dev. – Τι δείχνει η διαγραμματική εικόνα της μετοχής
Η κατασκευή του Ελληνικού και σύμφωνα με τη διοίκηση προχωράει εντός προγράμματος και οι εισροές είναι σημαντικές που καθιστούν αυτό το έργο αυτοχρηματοδοτούμενο
Σχετικά Άρθρα
Την πλαγιοκαθοδική γραμμή, μία σημαντική αντίσταση δείχνει να διασπά η μετοχή της Lamda Dev. και να κινείται σε νέα υψηλά 30 μηνών.
Η μετοχή που δεν έχει ακολουθήσει την τάση της αγοράς, προκαλώντας πολλά ερωτήματα στην πρόσφατη γενική συνέλευση από τους μετόχους, δείχνει να θέλει να αφήσει πίσω της την περίοδο υποαπόδοσης.
Στις τελευταίες συνεδριάσεις και αφού πρώτα επιβεβαίωσε τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών, άρχισε να ανακάμπτει και σήμερα έκλεισε πάνω από τα 7,40 ευρώ.
Στο παρελθόν είχε κάνει αρκετές φορές κίνηση μεταξύ 6 και 7 ευρώ (λίγο πάνω, ή λίγο κάτω από αυτά τα σημεία) αλλά δεν είχε γράψει τιμές πάνω από τα 7,40 ευρώ.
Η κατασκευή του Ελληνικού και σύμφωνα με τη διοίκηση προχωράει εντός προγράμματος και οι εισροές είναι σημαντικές που καθιστούν αυτό το έργο αυτοχρηματοδοτούμενο, δηλαδή χωρίς ανάγκη για δανεισμό.
Η μετοχή έκλεισε τελικά στα 7,47 ευρώ με άνοδο 0,54% με υψηλό όγκο 302 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση στα 1,32 δισ. ευρώ. Υψηλό ημέρας έγραψε στα 7,52 ευρώ.
ΛΑΜΔΑ_1.jpg


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης